2017. április 20., csütörtök

Akiktől sokat tanultam... 3. - Önmagunk keresése




Ismét szeretnék ajánlani nektek néhány Youtubert, akiket nagyon szeretek. Mindhárman nagyon élettel teli, pozitív személyiségek, sok-sok jó példával, tanáccsal, ötlettel arra vonatkozóan, hogyan érhetjük el a céljainkat és élhetjük azt az életet, amit igazán szeretnénk. Ha van egy kis szabadidőd, érdemes belelesni a munkásságukba. (A listán minden elem angol nyelvű tartalom.)

Aileen életmód blogger, Youtuber és podcast készítő. Nála főleg az van fókuszban, hogyan teremthetjük meg álmaink életét. A munkája nyugalmat, pozitivitást áraszt magából és a háttérben ő is kacérkodik a minimalizmussal.

Ő tipikusan az az ember, akit egyszerűen nem lehet nem szeretni. Életmód, pozitivitás, önfejlesztés, vállalkozás, könyvek, kapcsolatok, szépség, étkezés, utazás és megannyi téma tűnik fel a csatornáján. Bármiről is beszél, Mimire érdemes odafigyelni.

Melissára a minimalista videóin keresztül találtam rá. Ő is, mint az előbbiekben említett két hölgyemény, nagyon kedves, pozitív személyiség. Manapság leginkább az önmagunk elfogadása, önmegvalósítás és vegán életmód van nála a középpontban.

Remélem ti is találtok egy-egy gyöngyszemet a felsoroltakban! Ha nektek is van kedvencetek a témában és szívesen megosztanátok velem és az olvasókkal, írjátok meg kommentben. :)

Nóra


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése