2017. január 19., csütörtök

Akiktől sokat tanultam... 2. - 5 minimalista szeglete az internetnek



Szeretnék ajánlani nektek az alábbiakban öt forrást, ahol sokat tanultam a minimalizmusról. Nagyon sok ötletet és bátorítást kaptam mindannyiuktól. Mind végtelenül kedves és nyitott emberek. Érdemes körbenézni az oldalaikon, meghallgatni őket. (A listán minden elem angol nyelvű tartalom.)

Samantha Lindsey YouTube csatornája:
Samantha egy vegán, kávéimádó amerikai lány, akinek a minimalizmus segítségével sikerült legyőznie a szorongásos betegségét.

Zoey Arielle YouTube csatornája:
Zoey egy kanadai leányzó, aki miután megismerkedett a minimalizmussal, merte követni az álmait. Az utazás a mindene, így  most épp Rómában él, a városban, amiről mindig is álmodott.

Jenny Mustard YouTube csatornája:
A svéd párocska, Jenny és David, Berlinben él. Szenvedélyük a vegán ételek, a divat, a filmek, na és persze a minimalizmus.

Jessica Lynn Williams és Melissa Cain: The Mind Palace Podcast
Jess, festő, Melissa pedig tanár. Twitteren "találkoztak" és barátkoztak össze, mivel a világ két egymástól távoli pontján élnek (LA/Hawaii vs Északkelet-Anglia). A podcastjukban beszélgetnek minimalizmusról, értékekről és arról, hogy élhetünk tudatos, jól átgondolt életet.

Courtney Carver: Be More With Less
Cortney-t már többször is említettem a kapszula ruhatár koncepció kapcsán. A hölgy weboldala azonban nem merül ki ennyiben. Nagyon sok értékes írása van a minimalizmusról, lassabb életről, arról, hogyan találhatjuk meg önmagunkat és az igazán fontos dolgokat a hétköznapok rohanásában.

Remélem ti is találtok köztük olyat, ami megtetszik! :)

Nóra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése