2018. április 3., kedd

Minimalista fürdőszoba - inspiráció




Míg egy nappalit felújítani viszonylag egyszerű történet - átfested a falat, esetleg új padlót raksz le és máris megváltozott minden - , addig a fürdőszoba viszonylag kemény dió, hiszen hatalmas összegeket lehet költeni nem csak a szaniterekre, de magára a fal- és a padlóburkolatra is. Így sokszor meggondoljuk mielőtt hozzáfogunk az átalakításához...
Álmodozni azonban még mindig teljesen ingyen van. :) Így ma hoztam néhány - számomra - álom fürdőszobát a blogra.



































Forrás: Pinterest - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Nóra

4 megjegyzés:

  1. Már teljesült néhány álmod, és még fog is - amíg hálát érzel magadban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van, Kati. És tényleg hálás vagyok, hiszen az én álmaim nagyon szépen alakulnak!! :)

      Törlés
  2. De érdekes, hogy több helyen megjelenik a fa (vagy a hatású?) padlóburkolat! Elsőre szokatlan, de nagyon otthonos a hatása, sokkal szívesebben mászkálnék mezítláb a parkettán, mint a hideg burkolatokon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nóra Kelemen2018. április 4. 8:01
      Nagyon sok szép fa hatású kerámia burkolat van már. De a bátrak / akinek ügyesen van kialakítva a fürdőszobája, megcsinálhatják igazi fából is. Gondolom a lényeg, hogy ne ázzon a padló és jó legyen a szellőzés. Van amúgy vízálló laminált padló is pl. konyhába. Biztosan fürdőszobába is kitalálták már. :)
      Én egyébként folyton papucsban mászkálok, ha a hőmérséklet 38 fok alatt van (azaz kb mindig), mert fázik a lábam. Úgyhogy teljesen együttérzek :)

      Törlés